KANTOOR IN BRUSSEL

  • Weihoek 3, Unit 8, 1930 Zaventem
  • +32 475 90 28 31
  • info@globeprint.be
Toon op kaart

KANTOOR IN GENT

  • Forelstraat 35, 9000 Gent
  • +32 498 85 02 18 - Alleen via Whatsapp
  • globeprintgent@gmail.com
Toon op kaart

INFORMATIE VRAGEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wanneer ontvang ik mijn producten?

De grootte van je bestelling is hierbij bepalend. Echter, hoe korter uw goedkeuringstijd voor de ontwerpen en het project, hoe meer het de doorlooptijd van de productieafdeling positief zal beïnvloeden.

Krijg ik hetzelfde product dat ik op de foto zie?

Hoewel sommige van onze producten normen hebben, is elk product dat we hier produceren gepersonaliseerd. Het is aan jou om de maat te kiezen die je wilt, de kleur die je wilt en zelfs het materiaal dat je wilt. Elk product dat u niet goedkeurt voor productie, wordt niet geproduceerd.

Waar kan ik mijn kassabon inzien?

Wanneer we u bereiken voor levering of montage, zullen we u alle benodigde documenten overhandigen. We kunnen het ook digitaal toesturen als u het eerder aanvraagt.

Wat als ik de ontwerpen niet leuk vind?

Grafisch ontwerp of het maken van een project is niet gratis. U betaalt een vast bedrag voor grafisch ontwerp en kunt uw project herzien totdat u het goedkeurt. Als u echter niet wilt herzien en het project volledig wilt opgeven, kan het honorarium voor grafisch ontwerp niet worden terugbetaald. U kunt echter een idee krijgen door vooraf veel projecten en ontwerpen op onze site te bekijken.

NIET GEVONDEN WAAR JE NAAR ZOCHT?

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EVENTUELE VRAGEN